Načini plačila

Ne glede na izbran način plačila artiklov boste račun za nakup artiklov prejeli na vaš e-naslov (v .pdf formatu) takoj po dostavi paketa oziroma v fizični obliki takoj po prevzemu paketa.

Na voljo sta vam dve vrsti plačila

  • z gotovino ob prevzemu (plačilo po povzetju),
  • z nakazilom na račun podjetja slovenir.si (po ponudbi/predračunu).

Plačilo ob prevzemu

Svoj paket plačate vašemu dostavljavcu dostavne službe Pošte Slovenije z gotovino, ko vam ga bo prinesel na dom. Če vas slučajno ne bo doma, vam bo dostavljavec pustil listek (za dvig na Pošti Slovenije, kjer lahko plačate tudi s plačilno kartico) oziroma vas bo poklical, da se dogovorita za dan in uro prevzema. Če naročite dostavo preko Pošte Slovenije in plačilo po povzetju, boste kot prejemnik ob prevzemu pošiljke plačali znesek odkupnine ter znesek vplačnine za priložen vplačilni dokument (zneske vplačnin lahko preverite na spletni strani Pošte Slovenije v Ceniku ostalih storitev).

Plačilo po predračunu

Paket pa lahko plačate tudi po predračunu (UPN nalogu), kar pomeni, da vam ob dostavi ne bo potrebno plačevati dostavljavcu z gotovino. Če vas slučajno ne bo doma, vam bo dostavljavec pustil listek (za dvig na Pošti Slovenije) oziroma vas bo poklical, da se dogovorita za dan in uro prevzema.